Linkkumyllyn blogi

Blogi

Tietosuojaseloste 22.5.2018

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

1.Rekisterinpitäjä

Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy /Linkkumylly

Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju

linkkumylly@linkkumylly.fi

050 4493 002

www.linkkumylly.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Ari Soikkeli

Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy /Linkkumylly

Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju, puh.050 4493 002

linkkumylly@linkkumylly.fi

3. Rekisterin nimi 

Asiakasreksisterit: Akileija Oy ja Linkkumylly

Matkailurekisteri, asiakasrekisteri ja laskutustietorekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, uutiskirjeen ja asiakastiedotteen postitukseen, varauksen hoitamiseen ja laskutukseen sekä perintään liittyvissä tehtävissä. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän tavaroiden ja palveluiden markkinointia sekä rekisterinpitäjän liiketoimintaan ja siihen liittyvän asiakaspalvelun kehittämistä koskevissa tarkoituksissa. Henkilötietoja käsitellään myös asiakkaiden majoittautumiseen ja ruokailuun liittyvien toiveiden huomioimisessa.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain nojalla rekisteröidyn suostumuksella tai toimeksiannosta taikka asiakassuhteen perusteella.

5. Rekisterin tietosisältö

  • perustiedot kuten nimi, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • osoite ja laskutusosoite 
  • varaustiedot (esim. tiedot tulevista ja aiemmista varauksista)
  • maksutapatiedot (esim. laskutus)
  • suostumus sähköpostitse suoritettavaan rekisterinpitäjän suoramarkkinointiin
  • muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tai ilmoittamat tiedot (esim. liikuntarajoitteet, ruokarajoitteet)

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään Linkkumyllyn internetsivujen yhteydenottolomakkeella ja booking.com välityspalvelun kautta sähköisillä lomakkeilla.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei erikseen luovuteta eteenpäin ja ne jäävät ainoastaan rekisterinpitäjälle. Matkustajatiedot luovutetaan lain määräämille viranomaisille. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy Linkkymyllyn henkilötietojen käsittelyn tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus, eheys ja käytettävyys varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy Linkkymyllyn tietoturvaperiaatteiden mukaisesti. Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomasti tai vahingossa tapahtuvalta tietojenkäsittelyltä. Henkilötietoja käsittelevät vain Linkkumyllyn henkilötietojen käsittelyyn erikseen oikeuttamat henkilöt.

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisterissä olevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin yhteyshenkilölle tai esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti esitettäessä on asiakkaan esitettävä henkilöllisyystodistuksensa. Rekisterinpitäjä vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti.

10.  Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on syytä tehdä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti.

11. Muut mahdolliset oikeudet

Rekisteröidyllä on EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 18 ja 21 mukaisesti oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Halutessaan käyttää kielto-oikeuttaan rekisteröity voi lähettää kirjeen rekisterinpitäjälle tai yhteyshenkilölle.

Tarkastus-, korjauspyynnöt ja kiellot itseään koskevien tietojen käsittelystä osoitetaan:

Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy /Linkkumylly

Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju

linkkumylly@linkkumylly.fi

050 4493 002 www.linkkumylly.fi

12. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä

Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy /Linkkymyllyn tietosuojasta vastaava henkilö on Ari Soikkeli, puh. +35850 4493002, ari.soikkeli@linkkumylly.fi  Tietosuojavaltuutetun toimisto,www.tietosuoja.fi


Helmikuussa haaveillaan kesästä

Talvinen Mäntyharju on varmaankin yllätys monelle matkailijalle ja mäntyharjulaisellekin, miten upea luonto ja miten loistavat ulkoilumahdollisuudet täällä onkaan lumisena talvena. Olemme ehtineet hiihdellä Kisalan hyvinhoidetuilla laduilla. Pilkahdus auringostakin on nähty, joten lupaus keväästä on jo annettu. Päiväkin on jo pidentynyt huomattavasti. Niinpä on aika kertoa hieman tulevan kesän suunnitelmista.

Avaamme kevään aikana Mäntyharjun asemamakasiiniin Linkkumyllyn välinevuokraamon. Siellä on vuokrattavissa kajakkeja, kanootteja ja SUP-lautoja sekä varusteita niihin. Makasiinista tulee mukava kohtauspaikka, jonne voi tulla tutustumaan lajiin. Jos olet tulossa junalla Mäntyharjuun, pääset helposti nyt jatkamaan matkaa melontareissulle aivan asemamakasiinin edestä järviseudulle.

Avajaisista, kalustosta ja kursseista sekä ohjaituista retkistä lisää infoa kevään kuluessa facessa.

Toinen uusi juttu on Studio Linkkumylly, uusi majoituspaikka Mäntyharjun keskustassa. Studiossa on kaksi huonetta, keittiö, ruokailutila /neukkari, joten tila käy myös neuvottelukäyttöön. Kysy tästä lisää tarkemmin, jos moderni keskustamajoitus kiinnostaa. Tämä on siis lähellä kauppoja ja asemaa.

Linkkumyllyn tämän kesän näyttely on Herkkuhetkiä ja silmän ruokaa -valokuvanäyttely. Teokset ovat reseptejä, visuaalisia-asetelmia. Kesän kuvamenu on katettuna Myllytuvassa. Näyttely on Leila Jaskasen, Linkkumyllyn emännän, joka on armoton visualisti ja ruokastylisti. Nämä on nähtävä!Erikoinen!

Design-huussinäyttely on tietenkin paikallaan ja ryhmille on mahdollisuus opastettuihin kierroksiin, joissa kerrotaan tarkemmin huussihistoriaa ja arkkitehdeistä, jotka ovat nämä erikoiset huussit suunnitelleet.

Linkkumylly on tietenkin kesällä myös juhlia, ryhmiä, majoitusta, sanomista, herkuttelua ja pyöräilyä-melontaa. Niin kuin aiempinakin vuosina. Suosittuja ovat olleet melonta-maastopyöräilyretket, jolloin saman viikonlopun aikana on voinut matkata maalla ja vedessä.

Majoituksista on vielä mainittava Tentsilet, jurtta, retro-aitat ja Lumikki- ja Rantala-mökit.

Jos matkasi vie maamme pääkaupunkiin Helsinkiin, niin kysy myös mukavaa yksiötä majoituspaikaksi iki-ihanassa vanhassa kaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit myös varata Helsinki-opastuksen tai oman oppaan meiltä.

Siis paljon mukavia uusia juttuja tiedossa. Reippaita talvirientoja ja aurinkoista kevättä odotellessa.

Toivottaa Linkkmyllyn väki

 


Kesäisiä ajatuksia sateen ropistessa

Nyt on hyvä istahtaa koneen ääreen, kun isot vesipisarat ropisevat peltikattoon. Oikea aika  pysähtyä hetkeksi ja miettiä, mitä tänä kesänä oikein tapahtuikaan. Vauhtia on piisannut, mieleen jääviä tapahtumia, uskomattomia auringon nousuja ja laskuja sekä paljon mukavia matkailijoita. Väkeä on tullut Linkkumyllyyn ympäri maailmaa; Australiasta, Engalannista, Israelista, Venäjältä, Kouvolasta, Espanjasta, Sveitsistä, Lappeenrannasta ja  Espoosta. Eikä tuossa ole kaikki, nämä muistin nyt ihan heti kättelyssä. Mukavaa on ollut huomata, että Suomen luonto, rauhallisuus, turvallisuus ja puhtaus houkuttelevat. Kaikkialla maailmassa näyttää olevan kiire ja stressaava työ.

Kesän näyttelyistä olemme olleet ylpeitä ja on ollut mukava nähdä, mitä vierailijamme ovat saaneet teoksista irti. Emmin ”pää” on puhutellut lähes jokaista, Samaelin tynnyrit ovat saaneet mietteliääksi varsingin hieman varttuneemman väen, koska sodan aikaiset lentokoneen polttoainetynnyrit ovat olleet hyvinkin tuttuja. Fingerpori on saanut väen juoksemaan nauraen huussista toiseen. Kiitokset vielä Samael, Emmi ja Pertti tästä kesästä ja vielähän on kesää jäljellä.

Olemme tääällä Mouhussa irrallaan, omassa maailmassamme, mutta onneksi niin monen matka on tänne johtanut tänäkin kesänä; patikoiden, pyöräillen, meloen, veneillen tai ihan vaan autolla. Joku pitää matkaa pitkänä, joku taas lyhyeneä pääkaupunkiseudulta ja  joku on taaasen innoissaan rallitiestä tai superhienosta maastopyöräreitistä. Meille siis tullaan tosi tarkoituksella. Jo matka on elämys! Toivomme, että meidät nähdään valoisana keitaana, tapaamis- ja levähdyspaikkana täällä metsän keskellä. Lähellä Repovettä,keskellä Mäntyharjua ja kaukana kiireestä.

Monta juhlaa, kokousta ja iloista hetkeä on koettu. Nautittu synttäreistä, saippuakuplien puhaltelusta, variksenpelättimen teosta, muotinäytöksestä, stand upista ja runoista. Kaikki ovat olleet ainutlaatuisia meille ja varmasti myös juhlijoille, esiintyjille ja vierailijoillemme. Linkkumylly on tällaisiin hetkiin ainutlaatuinen. Kesän aikana olemme saaneet pohtia Linkun historiaakin hieman eri tavalla, mitä olemme luulleet sen olevan, joten syksyn saapuessa auto suuntaa Mikkeliin ja maakunta-arkistoon. Talveksi saamme uuden harrastuksen, jotta Linkkumyllyn vanhat ajat saadaan selville. Jos joku jotain tietää tai omistaa joitain valokuvia menneiltä ajoilta, niin ilomielin otammme vastaan ja  kuuntelemme tarinoita Elsasta, Taavista, päätalon rakentamisesta ja myllyn toiminnasta sekä ilman muuta myös 90-luvun kievariajasta.

Nyt tuo sade pikkuhiljaa hiipuu  ja kuulenkin tuolta kahvilan suunnalta kellon soittoa, joten sinne siis pikaisesti ja kirjoitushommat seis. Näihin palataan taasen seuraavan rauhallisen hetken koittaessa. Hyvää kesää ja ravustusonnea itse kullekin!


Vipinää viikko ennen juhannusta

Viime viikon aikana on Linkkumyllyssä touhuttu urakalla; näyttelyt avautuivat, Tarjan MuotiPuodin kanssa pidettiin mukava muotinäytös ja muutama yksityistilaisuus. Vielä saimme mahtumaan myös talon maalauksen, joka piti kyllä tehdä vasta ensi keväänä. Väriä valittiin hartaasti ja tervetuloa katsastamaan ensi viikolla, millaiseksi julkisivu oikein muuttui. Ei todellakaan siksi, mitä ensin ajateltiin.

Hieman valotan myös kesän näyttelyitä. Meillä oli ilo saada Fingerpori ja Pertti Jarla, Emmi Valve sekä viime kesästä tuttu Samael Kovero kesän taiteilijoiksi. Figerporit on nyt design-huusseissa, Emmin työt myllytuvan alakerrassa ja Samaelin teossarja Tapahtui Suomessa ulkona ja sisällä. Hieno kokonaisuus ja olemme jo viikon aikana innokkaana kertoneet töistä belgialaisille, sveitsiläisille, venäläisille, mäntyharjulaisille sekä espoolaisille kävijöillemme. Työt ovat myynnissä, jos joku haluaa itselleen tynnyrigrillin, pienoispatsaan Rivosta Riitasta tai Emmin alumiinille tulostettuja elämänkerran kuvituksia. Niin ja onhan meillä tietty divarikahvilassa jotakin näyttelyyn liittyvää kirjallisuuttakin.

Muotinäytös oli kyllä näyttävä. Loistavina tähtinä olivat kaunotar Merja Tammi ja täytyy mainita erikseen, että vihreä lehtikuvioinen tunika oli kyllä yliveto hänen yllään. Taisi päätyä ikiomaksi Merjan garderobiin, Mäntyharjun matkailupäällikkö ja paljon muutakin Olli Marjalaakso sekä sopraano Eilamaria Leskinen sekä niin ihanat Tarjan MuotiPuodin mallit. Saimme erinomaisen tuulahduksen muodin maailmasta ja nyt  on juhannusvaatetus selvillä.

Ihan pian ollaan  keskikesän kauneimmassa juhlassa. Toivotan kaikki meille tulevat vierailijat kesämielellä tervetulleeksi. Nyt vain kranssit päähän ja niitylle kirmaamaan! Hyvää juhannusta kaikille!

 

 

 


Ihanaa, kevät!

Uskomatonta, miten kevään tulo on aina yhtä suuri yllätys. Linkkumyllyssä on ollut vipinää talviajankin, mutta nyt kun kevään merkit todella ovat ympäristössä nähtävillä, kesän valmistelut sen kun kiihtyvät. Muutaman viikon kun vielä aherramme, niin näyttelyt ja kahvila avautuvat 10.6.  Odotamme itsekin innolla kesää!

Tänään on ihasteltu Lankkukosken reunamilla kasvavia voimakkaan keltaisia  rentukoita. Alku kevät on ollut niin kylmä, että kaikki kasvit ovat olleet minimaalisia, mutta parissa päivässä on tullut hiirenkorvat koivuun ja koko tienoo vihertää. Lintuja onkin seurattu parisen viikkoa. Väkeä lentelee joka suunnalla; isoja ja pieniä siivekkäitä.  Taas kerran auringon laskut ovat saaneet meidät hengästymään väriloistossaan. Se on aivan totta, mitä edellinen Linkkumyllyn emäntä Kristiina meille sanoi, että ne ovat maailman kauneimmat.

Muita kevään merkkejä on myös nähty.  Mouhuntie on myös vilkastunut. Mökeillä on alkanut vipinä. Ensimmäiset ralliajot on jo raitilla pidetty ja grillin tuoksut leijuvat iltasella terassille. Toden totta, ihana kevät on taasen täällä.  Kurkkaa tapahtumakalenteriamme ja löydä sieltä mieluisia esityksiä . Ja tule ainakin moikkaamaan meitä, kun  kahvila ja näyttelyt avautuvat!

Pian nähdään,

Leila & Ari