Tarkemmin meistä

Hurmaava Linkkumylly

Sata vuotta sitten rakensi Taavi talon isänsä perustaman myllyn viereen. Paikka oli ainutlaatuisen kaunis: järvi edessä, takana lampi, ja lammesta virtasi pieni koski talon ohi järveen. Rinteeseen muotoutui terassipuutarha ja talon takaa alkoivat metsäiset erämaat.

Tänä päivänä voi täällä kävijä nähdä saman ihanan maiseman, kuulla kosken kohinan ja tuntea paikasta henkivän hyvää tekevän rauhan.

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Hiljaisuus, metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen. Linkkumylly sijaitsee Mäntyharju-Repovesi reitin varrella. Matkaa Repoveden pohjoiseen sisäänkäyntiin on n. 15 km ja Mäntyharjun kirkolle 14 km.

Majoitusta meillä on ympärivuoden, mutta kesä/syksy tekee Linkkumyllystä aktiivisen; joka vuotiset näyttelyt, kesäkahvila ja konsertit käynnistyvät kesäkuun alkupuolella.

Luontomatkailua voi harrastaa alueella ympäri vuoden; värikäs syksy, kuulas talvi, heräävä kevät ja sykkivä kesä ovat mitä hurmaavin ajankohta tutustua luontoon ja kokea huikeita elämyksiä

Tervetuloa meille,

Ari Soikkeli & Leila Jaskanen

 

Linkkumyllyn historiaa:

Lankkukoskessa on aloittanut tullimylly toimintansa vuonna 1850. Taavi ja Elsa Virtanen rakensivat päätalon 1890. Lankkumyllyn tila jäi autioksi 1960-luvulla ja meni huonoon kuntoon. 1980-luvulla paikka vaihtoi omistajaa ja tilalla alkoi aktiivinen ravintola- ja majoitustoiminta. Omistaja vaihtui 2000-luvulla  ja Linkkumylly nimi otettiin käyttöön. Taidenäyttelyt ja konsertit alkoivat tuolloin.