Helmikuussa haaveillaan kesästä

Talvinen Mäntyharju on varmaankin yllätys monelle matkailijalle ja mäntyharjulaisellekin, miten upea luonto ja miten loistavat ulkoilumahdollisuudet täällä onkaan lumisena talvena. Olemme ehtineet hiihdellä Kisalan hyvinhoidetuilla laduilla. Pilkahdus auringostakin on nähty, joten lupaus keväästä on jo annettu. Päiväkin on jo pidentynyt huomattavasti. Niinpä on aika kertoa hieman tulevan kesän suunnitelmista.

Avaamme kevään aikana Mäntyharjun asemamakasiiniin Linkkumyllyn välinevuokraamon. Siellä on vuokrattavissa kajakkeja, kanootteja ja SUP-lautoja sekä varusteita niihin. Makasiinista tulee mukava kohtauspaikka, jonne voi tulla tutustumaan lajiin. Jos olet tulossa junalla Mäntyharjuun, pääset helposti nyt jatkamaan matkaa melontareissulle aivan asemamakasiinin edestä järviseudulle.

Avajaisista, kalustosta ja kursseista sekä ohjaituista retkistä lisää infoa kevään kuluessa facessa.

Toinen uusi juttu on Studio Linkkumylly, uusi majoituspaikka Mäntyharjun keskustassa. Studiossa on kaksi huonetta, keittiö, ruokailutila /neukkari, joten tila käy myös neuvottelukäyttöön. Kysy tästä lisää tarkemmin, jos moderni keskustamajoitus kiinnostaa. Tämä on siis lähellä kauppoja ja asemaa.

Linkkumyllyn tämän kesän näyttely on Herkkuhetkiä ja silmän ruokaa -valokuvanäyttely. Teokset ovat reseptejä, visuaalisia-asetelmia. Kesän kuvamenu on katettuna Myllytuvassa. Näyttely on Leila Jaskasen, Linkkumyllyn emännän, joka on armoton visualisti ja ruokastylisti. Nämä on nähtävä!Erikoinen!

Design-huussinäyttely on tietenkin paikallaan ja ryhmille on mahdollisuus opastettuihin kierroksiin, joissa kerrotaan tarkemmin huussihistoriaa ja arkkitehdeistä, jotka ovat nämä erikoiset huussit suunnitelleet.

Linkkumylly on tietenkin kesällä myös juhlia, ryhmiä, majoitusta, sanomista, herkuttelua ja pyöräilyä-melontaa. Niin kuin aiempinakin vuosina. Suosittuja ovat olleet melonta-maastopyöräilyretket, jolloin saman viikonlopun aikana on voinut matkata maalla ja vedessä.

Majoituksista on vielä mainittava Tentsilet, jurtta, retro-aitat ja Lumikki- ja Rantala-mökit.

Jos matkasi vie maamme pääkaupunkiin Helsinkiin, niin kysy myös mukavaa yksiötä majoituspaikaksi iki-ihanassa vanhassa kaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit myös varata Helsinki-opastuksen tai oman oppaan meiltä.

Siis paljon mukavia uusia juttuja tiedossa. Reippaita talvirientoja ja aurinkoista kevättä odotellessa.

Toivottaa Linkkmyllyn väki