Tervetuloa Linkkumyllyyn!

Mökit-Jurtat-Tentsilet-Retroaitat-Glamping- Elämykset-vesiaktiviteetit

 

Vuokramme kajakkeja, kanootteja ja suppeja

Mäntyharjun Melontakeskus

 

Majoitu ympäri vuoden

Vanhan myllytilan ympäristö on ainutlaatuinen

Pyöräile maastossa tai sorateillä

Upeat melontareitit

Oletko jo kokeillut Tentsile-telttaa?

Jurtta on glampingiä parhaimmillaan

Ikimuistoisia juhlahetkiä

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa, niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden. Viime vuonna meillä vieraili Linkkumyllyssä majoittujia 11 eri maasta ja oli ilahduttavaa huomata, kuinka suomalainen luonto hurmasi myös heidät kauneudellaan.

Majoitusta ja luontoa kesät talvet


Majoitusta Linkkumyllyssä on Lumikki- ja Rantala- mökeissämme ympäri vuoden. Retro-aitat, Tentsile-teltat ja jurtat majoittavat kesäaikaan matkailijoita Repoveden kansallispuiston läheisyydessä. Järvi-Suomi ja  Mäntyharjun luonto ovat hyviä lomakohteita. Melonta, patikointi ja pyöräily ovat olleet todella suosittuja liikuntamuotoja Mouhun maastoissa.

Kesä2023

RYHMÄT

Linkkumylly Basecamp jatkaa suosiotaan. Se on passeli 4-12 kokoiselle ryhmälle. Kerää hyvä porukka ja pidä Linkkumyllyä tukikohtana melonta-/fillari-/patikkaretkillesi. Pakettiin kuluu majoitukset Tentsilessä, juritissa ja aitoissa aamiaisella sekä kajakkivuokrat. Lisäpalveluita voi liittää tähän omien mieltymysten mukaan.

Toinen mukava aktiviteetti ryhmille on Linkkumylly Action Track -seikkailu mobiililla. Suunnistat toimintapisteisen mukaan luonnossa erilaisilla teemoilla; kuntopiiri, historia, luontoseikkailu tai teille vartavasten räätälöity sisältö. Eikö olekin houkuttelevan kuuloinen toiminta-aktiviteetti ryhmälle? Teemme seikkailupeliä myös muualle kuin Linkkumyllyn alueelle; Mikkeli, Kouvola, Porvoo ja Helsinki.

KAKSIN AINA KAUNIHIMPI

Paketooimme myös majoituksen ja melonnan tänä kesänä: Yövy&Melo -paketti sisältää yöpymisen aitassa, Tentsile-teltassa tai jurtassa, aamiaisen sekä 4 tunnin kalustovuokrauksen yhteishintaan kahdelle henkilölle. Lähistöllä oleva Haukkavuori on silloin mainio kohde pienelle melontaretkelle. Katso lisää Yövy&majoitu-paketistamme täältä.

UUTTA MYÖS

ASAHI, aamulla, illalla, melonnan jälkeen, lempeää ja helppoa

Asahi on suomalainen terveysliikuntamuoto. Siinä seisten tehtävät liikkeet ovat helppoja ja mainioita herättämään melojan kehon tai vetreyttämään lihakset päivän sporttaamisen jälkeen. Minimi ryhmän koko 4 henkilöä. Kysy lisää.

LEMPEÄN LIIKKEEN JA LÄSNÄOLON RETRIITTI 28.-30.7.

Retriitti kutsuu sinut luonnon äärelle pysähtymään ja palautumaan. Retriitti sisältää lempeää, kehoa ja mieltä hellivää joogaa, rentoutumisharjoituksia, ravitsevaa ruokaa ja luontokokemuksia sekä Linkkumyllyn vanhan saunan löylyt järven rannalla, Retriitillä joogaa ja rentoutumisharjoituksia ohjaa Tanja Hyyrynen. Lisää viikonlopusta täältä.

MELONTAKURSSIT 2023

Myös tänä vuonna pidämme Meloja-1 ja Meloja-2 kurssit. Tarkemmet tiedot löydät täältä.

Paljon kysytty Melo koiran kanssa-infopäivä toteutuu tänä kesänä 3.6.2023 . Voit suoraan ostaa paikkasi täältä.

Aktiviteetteja järvillä

Upeat melontareitit; Mäntyharju-Repovesi-reitti myös Hallan reittinä tunnettu ja Keisarinlähteen kierros ovat elämyksellisiä ja historiallisia vesireittejä. Meiltä voit vuokrata välineet matkalle Linkkumyllystä tai Mäntyharjun melontakeskuksesta keskustan asemamakasiinistä.  Jos haluat tulla junalla, jäät vain pois Mäntyharjun asemalla, valitset kajakin vuokraamosta ja pian olet jo järvellä aloittamassa retkeäsi. Suuntaa Linkkumyllyyn esim. yhden maastoyöpymisen jälkeen ja voit varata meiltä seuraavan yöpymisen erikoisissa majoituspaikoissamme, maittavan ruokailun myllytuvassa (vain ryhmille, min 6 henkilöä) ja tietenkin saunan. Elämyksellisesti, maatapitkin ja ainutlaatuisessa ympäristössä.  Voit myös tulla linja-autolla Vihantasalmelle ja siellä sinua odottaakin vuokraamasi kajakit ja melontaseikkailu alkaa samantien. Meillä  on myös kuljetuspalvelu, jos haluat jatkaa esim Repoveden kansallispuistoon Linkkumyllystä meloen/vaeltaen/pyöräillen, niin kuljetamme sinut takaisin juna-asemalle tai bussipysäkille..

Vuokraa kajakki, kanootti tai SUP-lauta Mäntyharjun melontakeskuksesta

Kesällä 2023 vuokrauspaikkoja on useita: Mäntyharjun rautatieaseman makasiini, Linkkumylly (14 km Repoveden kansallispuiston suuntaan) ja Vihantasalmi.

Tuomme myös melontavälineet mökille tai retken aloituspisteeseen. Hinnoista, aikataulusta ja kursseista lisää facebookissa  Mäntyharjun melontakeskus. Pisteemme ovat auki vain etukäteen sovitusti, joten varaa kalusto aina soittamalla tai meilillä.  Samalla voit kysyä myös karttoja, reittisuunnitelmia, ruokailua ja ohjattuja reissuja. Melonnan perus- ja jatkokurssi on tulossa myös tänäkin vuonna keväällä ja syksyllä. Lisää niistä Tapahtuma-sivullamme.

Majoitu jurtissa ja retro-aitoissa tai Tentsile-teltoissa

Asiakkaamme  ihastuivat viime kesänä jurttaamme; läpinäkyvä katto, kamina, ainutlaatuinen tunnelma ja ihana aamiainen.  Retro-aitat ovat taasen  passeleita luonnossa liikkujille, kesäyössä matkaajille ja varsinkin kun yhdistää  yöpymiseen herkullisen aamiaisen aamulla leivottujen sämpylöiden ja tuoreen kahvin kera.

Jurtan, aittojen ja Tentsilen yöpymishinnat sisältävät aamiaisen kahdelle. Kysy myös kesän Yövy&melo -pakettitarjoustamme!

Ostaa voit myös verkkokaupastamme!

Hanki  helposti netistä (Tentsile- , retro-aitta- tai jurttamajoitus sekä vuokraa kanootti , kajakki tai SUP-lauta) Muistathan, että lahjakortti on kiva lahja ystävälle, synttärisankarille tai rakkaimmalle.

Astu sisään nettikauppaamme tästä!

****

Niin, tosiaan Linkkumylly on ihantellinen paikka myös ryhmille elämyksellisen kesäpäivän viettoon!

Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti nähdään pian!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

la 3.6.2023 Melontaa koiran kanssa – workshop1

Linkkumyllyn blogi

Monta kokemusta rikkaampana uusiin seikkailuihin

Koko päivä on mennyt kesää suunnitellessa ja webinaareissa. On analysoitu, saatu vinkkejä siivouksesta, tietoa hankkeista, luontomatkailutuotteista ja vielä mukaan mahtui geokätkökoulutustakin. Pikkuhiljaa alkaa kesän vipinät startata Linkkumyllyssä. Tänään sataa lunta, joten ulkohommat voivat vielä odottaa hetken. Muutama viikko ollaan vietetty kirkkoveneen kimpussa ja nyt se on jo saapunut Linkkumyllyn pihalle. Venettä on paikattu, tervattu, lakattu […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!