Tervetuloa Linkkumyllyyn!

 

Majoitu ympäri vuoden

 

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa. Niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden.

Majoitusta ja luontoa kesät talvet, kahvila ja näyttelyt kesäisin


Majoitusta Linkkumyllyssä on ympäri vuoden Lumikki ja Rantala mökeissämme. Repovesi ja  Mäntyharjun luonto ovat hyviä lomakohteita syksyllä ja talvella. Pyöräily ja melonta ovat olleet todella suosittuja liikuntamuotoja tänä vuonna. Meiltä voit vuokrata sekä pyörät että kanootit/kajakit.

Seuraa meitä facessa ja instassa, niin saat lisätietoa kesän tilanteestamme.

Kesän näyttelyt on peruutettu Mäntyharjun kemikaalionnettomuuden takia. Jos tilanteeseen tulee muutoksia, informoimme facebookin ja nettisivujen kautta. Pahoittelemme tilannetta. Lisätietoja linkkumylly@linkkumylly.fi: Mouhu 1918. Nuoren Urho Kekkosen sotakirjeenvaihdon pohjalta tehty näyttely kevään 1918 vaiheista Mäntyharjun Mouhussa. Aihe on tavattoman mielenkiintoinen ja ajankohtainen.   Taiteen moniottelijan Keitsin yllätykselliset luontohahmot pystytetään Linkkumyllyn maisemiin ja design-huussit saavat uuden sarjakuvanäyttelyn Ville Piriseltä. Hänethän palkittiin Puupäähattu-palkinnolla 2016. Näyttelyt avautuvat kesäkuun alussa.

Huom! Luonnon hoitava voima -kurssi on peruutettu. Vetäjinä  Johanna Veromaa, näyttelijä, hyvinvointivalmentaja ja henkinen kouluttaja sekä Tuula Martin, opettaja, hyvinvointivalmentaja ja henkinen kouluttaja. Pahoittelemme tilannetta. Toivotaan, että saamme vielä uuden tilaisuuden tähän mielenkiintoiseen kurssiin.

****

Majoituksesta ja näyttelyistä tarkemmin omissa osioissa sivustolla.

Kysy myös ruokailua, elämyspaketteja ja muita ohjelmapalveluitamme.

Muistattehan, että Linkkumylly on ihantellinen paikka myös ryhmille elämyksellisen kesäpäivän viettoon!

Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti nähdään pian!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

19. – 20.05.2018 Kurssi peruutettu! LUONNON HOITAVA VOIMA – Löydä voimavarasi ja uskalla elää.

Linkkumyllyn blogi

Kesäisiä ajatuksia sateen ropistessa

Nyt on hyvä istahtaa koneen ääreen, kun isot vesipisarat ropisevat peltikattoon. Oikea aika  pysähtyä hetkeksi ja miettiä, mitä tänä kesänä oikein tapahtuikaan. Vauhtia on piisannut, mieleen jääviä tapahtumia, uskomattomia auringon nousuja ja laskuja sekä paljon mukavia matkailijoita. Väkeä on tullut Linkkumyllyyn ympäri maailmaa; Australiasta, Engalannista, Israelista, Venäjältä, Kouvolasta, Espanjasta, Sveitsistä, Lappeenrannasta ja  Espoosta. Eikä tuossa […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!