Tervetuloa Linkkumyllyyn!

Mökit-Jurtat-Tentsilet-Retroaitat-Glamping- Elämykset-vesiaktiviteetit

 

Vuokramme kajakkeja, kanootteja ja suppeja

Mäntyharjun Melontakeskus

 

Majoitu ympäri vuoden

Vanhan myllytilan ympäristö on ainutlaatuinen

Pyöräile maastossa tai sorateillä

Upeat melontareitit

Oletko jo kokeillut Tentsile-telttaa?

Jurtta on glampingiä parhaimmillaan

Ikimuistoisia juhlahetkiä

Kokeile Onneasi-kahvila ja vastaanotto kioski

Pirauta ja kokeile onneasi.Kahvia, suolaista tai makeaa sen seuraksi, mutta meidän on oltava kotosalla, jotta sinua onnistaa.

Meillä on kotoisa tunnelma

Tarinoita jo 1700-luvulta 2020-luvulle.

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa, niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Myös aamiaisemme on hurmannut asiakkamme.
Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden. Viime vuonna meillä vieraili Linkkumyllyssä majoittujia 14 eri maasta ja oli ilahduttavaa huomata, kuinka suomalainen luonto hurmasi myös heidät kauneudellaan.

Majoitusta ja luontoa kesät talvet


Majoitusta Linkkumyllyssä on Lumikki- ja Rantala- mökeissämme ympäri vuoden. Retro-aitat, Tentsile-teltat ja jurtat majoittavat kesäaikaan matkailijoita Repoveden kansallispuiston läheisyydessä. Järvi-Suomi ja  Mäntyharjun luonto ovat hyviä lomakohteita. Melonta, patikointi ja pyöräily ovat olleet todella suosittuja liikuntamuotoja Mouhun maastoissa.

Kesä2024

KOKEILE ONNEASI -kesäkahvila

jos vain olemme paikalla saatavissa on kahvia, jäätelöä, pikkusuolaista tai makeaa. Kokeile siis onneasi soittamalla meille? Tietenkin voit aina myös tilata kahvihetken ennakkoon. Ole siis yhteydessä, katsotaan suosiiko onni sinua. Niin ja aina voi tulla aamiaiselle, kunhan vain tilaa aamiaisen ennakkoon edellisenä päivänä.

RYHMÄT

Linkkumylly Basecamp jatkaa suosiotaan. Se on passeli 4-12 kokoiselle ryhmälle. Kerää hyvä porukka ja pidä Linkkumyllyä tukikohtana melonta-/fillari-/patikkaretkillesi. Pakettiin kuluu majoitukset Tentsilessä, juritissa ja aitoissa aamiaisella sekä kajakkivuokrat. Lisäpalveluita voi liittää tähän omien mieltymysten mukaan.

Toinen mukava aktiviteetti ryhmille on Linkkumylly Action Track -seikkailu mobiililla. Suunnistat toimintapisteisen mukaan luonnossa erilaisilla teemoilla; kuntopiiri, historia, luontoseikkailu tai teille vartavasten räätälöity sisältö. Eikö olekin houkuttelevan kuuloinen toiminta-aktiviteetti ryhmälle? Teemme seikkailupeliä myös muualle kuin Linkkumyllyn alueelle;mm. Mikkeli, Kouvola, Porvoo ja Helsinki.

KAKSIN AINA KAUNIHIMPI

Paketooimme myös majoituksen ja melonnan tänä kesänä: Yövy&Melo -paketti sisältää yöpymisen aitassa, Tentsile-teltassa tai jurtassa, aamiaisen sekä 4 tunnin kalustovuokrauksen yhteishintaan kahdelle henkilölle. Lähistöllä oleva Haukkavuori on silloin mainio kohde pienelle melontaretkelle. Katso lisää Yövy&majoitu-paketistamme täältä.

UUTTA MYÖS

SÄHKÖPYÖRÄT ryhmälle minimi 6 pyöräilijää kauttamme. Minimi vuokraaika on päivä. Sähköavusteisella pyörällä seikkailet Mäntyharjun maastossa, upeissa misemissa. Kysy tarjousta linkkumylly@linkkumylly.fi.

ASAHI, aamulla, illalla, melonnan jälkeen, lempeää ja helppoa

Asahi on suomalainen terveysliikuntamuoto. Siinä seisten tehtävät liikkeet ovat helppoja ja mainioita herättämään melojan kehon tai vetreyttämään lihakset päivän sporttaamisen jälkeen. Minimi ryhmän koko 4 henkilöä. Kysy lisää.

MELONTAKURSSIT 2024

Myös tänäkin vuonna pidämme Meloja-1 kurssin, joka on  on 3.4.8. Tarkemmet tiedot löydät täältä.  

 

Aktiviteetteja järvillä

Upeat melontareitit; Mäntyharju-Repovesi-reitti myös Hallan reittinä tunnettu ja Keisarinlähteen kierros ovat elämyksellisiä ja historiallisia vesireittejä. Meiltä voit vuokrata välineet matkalle Linkkumyllystä tai Mäntyharjun melontakeskuksesta keskustan asemamakasiinistä.  Jos haluat tulla junalla, jäät vain pois Mäntyharjun asemalla, valitset kajakin vuokraamosta ja pian olet jo järvellä aloittamassa retkeäsi. Suuntaa Linkkumyllyyn esim. yhden maastoyöpymisen jälkeen ja voit varata meiltä seuraavan yöpymisen erikoisissa majoituspaikoissamme, maittavan ruokailun myllytuvassa (vain ryhmille, min 6 henkilöä) ja tietenkin saunan. Elämyksellisesti, maatapitkin ja ainutlaatuisessa ympäristössä.  Voit myös tulla linja-autolla Vihantasalmelle ja siellä sinua odottaakin vuokraamasi kajakit ja melontaseikkailu alkaa samantien. Meillä  on myös kuljetuspalvelu, jos haluat jatkaa esim Repoveden kansallispuistoon Linkkumyllystä meloen/vaeltaen/pyöräillen, niin kuljetamme sinut takaisin juna-asemalle tai bussipysäkille.

 

Vuokraa kajakki, kanootti tai SUP-lauta Mäntyharjun melontakeskuksesta

Kesällä 2024 vuokrauspaikkoja on useita: Mäntyharjun rautatieaseman makasiini, Linkkumylly (14 km Repoveden kansallispuiston suuntaan) ja Vihantasalmi. Lisäksi voit vuokrata kajakit pisteestämme Repoveden kansallispuistosta Lapinsalmelta. Muistathan varata kalustoa ennakkoon.

Tuomme myös melontavälineet mökille tai retken aloituspisteeseen. Hinnoista, aikataulusta ja kursseista lisää facebookissa  Mäntyharjun melontakeskus. Pisteemme ovat auki vain etukäteen sovitusti, joten varaa kalusto aina soittamalla tai meilillä.  Samalla voit kysyä myös karttoja, reittisuunnitelmia, ruokailua ja ohjattuja reissuja. Melonnan perus- ja jatkokurssi on tulossa myös tänäkin vuonna keväällä ja syksyllä. Lisää niistä Tapahtuma-sivullamme.

Majoitu jurtissa ja retro-aitoissa tai Tentsile-teltoissa

Asiakkaamme  ihastuivat viime kesänä jurttaamme; läpinäkyvä katto, kamina, ainutlaatuinen tunnelma ja ihana aamiainen.  Retro-aitat ovat taasen  passeleita luonnossa liikkujille, kesäyössä matkaajille ja varsinkin kun yhdistää  yöpymiseen herkullisen aamiaisen aamulla leivottujen sämpylöiden ja tuoreen kahvin kera.

Jurtan, aittojen ja Tentsilen yöpymishinnat sisältävät aamiaisen kahdelle. Kysy myös kesän Yövy&melo -pakettitarjoustamme!

Ostaa voit myös verkkokaupastamme!

Hanki  helposti netistä (Tentsile- , retro-aitta- tai jurttamajoitus sekä vuokraa kanootti , kajakki tai SUP-lauta) Muistathan, että lahjakortti on kiva lahja ystävälle, synttärisankarille tai rakkaimmalle.

Astu sisään nettikauppaamme tästä!

****

Niin, tosiaan Linkkumylly on ihantellinen paikka myös ryhmille elämyksellisen kesäpäivän ja juhlien sekä kurssien viettoon!

Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti nähdään pian!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

3.-4.8.2024 Melonnan peruskurssi 2024, siirtyy elokuulle

Melonta on monipuolinen harrastus, mutta ensimmäiset melan vedot on hyvä ottaa ohjatusti, niin jatkossakin on helpompaa. Melonnan peruskurssilla meloja pääsee nopeasti kiinni harrastuksen ytimeen. Omia melontavarusteita et tarvitse, vain kuiva vaatekerta on hyvä ottaa mukaan. Peruskurssin käynyt meloja pystyy melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin. Vetäjinä Suomen melonta-ja soutuliiton kouluttaja. Mukana myös apuohjaaja. Peruskurssin kesto ja sisältö – 10 h – melonnan perustekniikat: eteenpäin melonta, kanootin / kajakin ohjaaminen – melontaturvallisuus – varusteet – melonnan lajit ja harrastusmahdollisuudet Ryhmän koko: min 8, max 15. Kurssi alkaa la aamuna lyhyellä teorialla ja varusteisiin tutustumalla. La ja su päivät olemme järvellä perustekniikkaa ja turvallisuutta harjoitellen. Mahdollisuus myös majoittautumiseen elämyksellisesti Linkkumyllyssä mökeissä, jurtassa, retroaitoissa tai Tentsile-teltoissa. Jo tämä on elämys! Majoitus tilattava erikseen ja kysy tarjous! Viimeistään vanhassa Taavin rantasaunassa päivän kokemukset sisäistyvät. Ruokailut idyllisessä myllytuvassa tai luonnon helmassa laavulla. Hinta:200€/hlö sis. opetuksen, välineet, ruokailut, kahvit ja saunan (kahtena päivänä) Lisätiedot ja ilmoittautumiset 15.7. 2024 mennessä: linkkumylly@linkkumylly.fi, puh. 050 449 3002

Linkkumyllyn blogi

Kesälomalla -29 asteen pakkasessa

Ansaitulla lomalla hämmästellään Linkkumyllyssä talven kauneutta, mutta myös ilmojen kylmyyttä. Tämä viikko on ollut ainutlaatuinen. Muistelin, että vuonna 2016, ensimmäisen talvenamme, oli vastaavia pakkasia, mutta ei ehkä näin monta peräkkäistä päivää. Takka ja keittiön hella on ollut hyvässä käytössä ja siinä samalla ovat syntyneet päivän ruoat. Katse on myös suunnattu jo kesään. Huoltotöitähän tietenkin tehdään, […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!