Asemamakasiinissa välinevuokraamomme

15.6.-30.8.2019

Mäntyharjun asemanseutu herää eloon. Vuokraa kajakki, inkkari tai SUP-lauta ja lähde järvelle.

Emme ole jatkuvasti paikalla, mutta soita ja varaa kalustoa, niin tulemme asemamakasiiniin.

Mäntyharjussa on hienoja melontareittejä; Keisarin lähteen kierros sekä Hallan reitti Repovedelle useiden järvien halki. Kysy lisää reittisuunnitelmasta.

linkkumylly@linkkumylly.fi

Herkkuhetkiä ja silmänruokaa -valokuvanäyttely

23.-24.6., 13.-14.7. ja 27.-28.7. 2019

KLO 12-16

Teokset ovat ruokareseptejä, mutta kuitenkin visuaalisia-asetelmia. Kesän kuvamenu on katettuna Myllytuvassa. Näyttely on Leila Jaskasen, Linkkumyllyn emännän, joka on armoton visualisti ja ruokastylisti. Nämä on nähtävä! Erikoinen! Muina aikoina ryhmille ennakkovarauksella.

Design-huussinäyttely ja opastetut kierrokset

kesäkuu-elokuu

Linkkumyllyssä on kuusi erilaista design-huussia. Huusi voi todellakin olla erilainen; pyöreä, koivuinen tai vaikka haloista tehty. Suunnittelijat ovat miettineet huussia aivan uudella tavalla. Ryhmille voi tilata myös maksullisen opastuksen, jonka kesto on n. 45 minuuttia. Opastukset tilattava etukäteen.

Fillarilla ja meloen Mäntyharjussa omatoimisesti

1.6.-31.8.

Saavu junalla Mäntyharjulle. Ota mukaasi vain vaihtovaatteet ja reipasta ulkoilumieltä! Tule luontoon.

Pyöräile juna-asemalta Linkkumyllylle. Koe Mäntyharju-Repovesireitin luonto ja  reitin puolessa välissä, Linkkumyllyssä  saunominen, illallinen ja yöpyminen myllytilalla.

Meloen Haukkavuoren  kalliomaalauksille ja jatkat Pikkulinnasaaren laavulle. Paluu Linkkumyllylle saunomaan ja ruokailemaan. Seuraavana päivänä pyöräillään takasin Mäntyharjulle. Kysy omatoimireitistä lisää meiltä