Gravel Race – checkpoint -pyöräilytapahtuma sorateillä

8.6.2019

KLO 8-23

Reitin pituus: 25-200 km

Sarjat: Pari (miehet, naiset ja seka, pari liikkuu yhdessä), yksilö (miehet,naiset) sekä sähköavusteiset

Suositeltava rengastus >30mm (Gravel, cx, maantie, hybridi ja mummopyörät)

Hinta 31.5.2019 mennessä 50€/pari, 30€ soolo. Jälki-ilmoittautuminen +20€ paikan päällä

Kilpailuohjeet:
Reitin julkistaminen 6:00 REITTITIEDOSTOT TARJOLLA MUUTAMILLE MATKAVAIHTOEHDOILLE(21,32,88,153 ja 210km)
Lähtö 8:00 (ilman aikaa lähtevät 10:00)
Palkintojenjako voittajien selvittyä.
Maali sulkeutuu klo 00:00

Checkpointteja kierretään numerojärjestyksessä siten, että voi hypätä yli, mutta aina edetään numeroltaan nousevassa järjestyksessä. Tuloksiin pääsee mukaan jo yhdellä checkpointilla. Enemmän checkpointteja kiertäneet ovat aina edellä tuloksissa, riippumatta suoritusajasta. Reitillä on erillinen Strava pikataival (n.16,5km), jonka nopeimmille palkinnot. Pikataipaleen voi suorittaa vain reittikirjassa ohjeistettujen checkpointtien välillä(ei siis voi ajaa suoraan suorittamaan vain sen).

Pakolliset varusteet: Kypärä, punainen takavalo (vilkkuva tai koko ajan palava), matkapuhelin, hämärässä liikkuessa valkoinen etuvalo.

Ulkopuolisen huollon vastaanotto sallittu checkpointtien välittömässä läheisyydessä. Kauppojen yms. käyttö sallittu. Järjestäjällä on 1-2 autoa reitiltä evakuoimista varten.Kilpailukeskuksessa on aamulla auto+perävaunu, johon voi jättää tarvikkeita. Tarvikkeet ovat saatavilla checkpointilla reitin puolenvälin jälkeen ja palautuvat illalla kilpailukeskukseen.

Kilpailukeskuksessa tarjolla ruokaa, juomaa ja saunomista.

TERVETULOA!

Asemamakasiinin välinevuokraamon avajaiset

15.6.2019

Mäntyharjun asemanseutu herää eloon. Pidämme avajaiset yhdessä Taideaseman avajaisten kera. Tule tutustumaan asemamakasiiniin ja melonnan hienouksiin sekä Asemanlammen taidekierrokseen.

Herkkuhetkiä ja silmänruokaa -valokuvanäyttely

23.-24.6., 13.-14.7. ja 27.-28.7. 2019

KLO 12-16

Teokset ovat ruokareseptejä, mutta kuitenkin visuaalisia-asetelmia. Kesän kuvamenu on katettuna Myllytuvassa. Näyttely on Leila Jaskasen, Linkkumyllyn emännän, joka on armoton visualisti ja ruokastylisti. Nämä on nähtävä! Erikoinen! Muina aikoina ryhmille ennakkovarauksella.

Design-huussinäyttely ja opastetut kierrokset

kesäkuu-elokuu

Linkkumyllyssä on kuusi erilaista design-huussia. Huusi voi todellakin olla erilainen; pyöreä, koivuinen tai vaikka haloista tehty. Suunnittelijat ovat miettineet huussia aivan uudella tavalla. Ryhmille voi tilata myös maksullisen opastuksen, jonka kesto on n. 45 minuuttia. Opastukset tilattava etukäteen.

Fillarilla ja meloen Mäntyharjussa omatoimisesti

1.6.-31.8.

Saavu junalla Mäntyharjulle. Ota mukaasi vain vaihtovaatteet ja reipasta ulkoilumieltä! Tule luontoon.

Pyöräile juna-asemalta Linkkumyllylle. Koe Mäntyharju-Repovesireitin luonto ja  reitin puolessa välissä, Linkkumyllyssä  saunominen, illallinen ja yöpyminen myllytilalla.

Meloen Haukkavuoren  kalliomaalauksille ja jatkat Pikkulinnasaaren laavulle. Paluu Linkkumyllylle saunomaan ja ruokailemaan. Seuraavana päivänä pyöräillään takasin Mäntyharjulle. Kysy omatoimireitistä lisää meiltä