Design-huussinäyttely ja opastetut kierrokset

kesäkuu-elokuu

Linkkumyllyssä on kuusi erilaista design-huussia. Huusi voi todellakin olla erilainen; pyöreä, koivuinen tai vaikka haloista tehty. Suunnittelijat ovat miettineet huussia aivan uudella tavalla. Ryhmille voi tilata myös maksullisen opastuksen, jonka kesto on n. 45 minuuttia. Opastukset tilattava etukäteen.

AKTIIVIVIIKONLOPPU 1 MÄNTYHARJUN JA REPOVEDEN MAISEMISSA

24.-26.8. 2018

pe-su

Ota mukaasi vain vaihtovaatteet ja reipasta ulkoilumieltä!

Oppaana Markku Sohlman

Pyöräretki Mäntyharju-Repovesireitillä 

Retki lähtee Mäntyharjun juna-asemalta, jossa pyörät odottavat.

Yövyt, saunot ja ruokailet idyllisessä Linkkumyllyssä. Matka jatkuu Repoveden kansallispuiston maisemiin, jossa mahdollisuus kokeilla kalliolaskeutumista. Paluu Linkkumyllylle lauantai-iltana saunomaan. Tarkemmat tiedot linkkumylly(at)linkkumylly.fi

LUONTOLAULU KURSSIT- SANNI ORASMAA

31.8.-2.9.2018

pe-su

Luontolaulun kurssilla syvennytään luonnon, äänen ja musiikin yhteyteen ennen ja nyt.  Luontolaulu suo laulajalleen lepohetken ja kanavan purkaa ajatuksiaan, huoliaan ja toiveitaan arjen keskellä. Luonnollisen äänenkäytön harjoitteet rentouttavat ja inspiroivat. Tutustumme luonnon akustiikkaan ja luontolaulun pedagogisiin mahdollisuuksiin ja  kurkistamme sen historialliseen taustaan.

ÄÄNIKÄVELYllä kuljemme metsässä. Hyräillään ja hengitellään sammalpedillä. Kuunnellaan, kuinka metsä vastaa. Pysähdytään veden äärellä. Päästetään ajatukset aaltojen vietäviksi. Nautitaan väreistä ja tuoksuista. Annetaan luonnon ja äänen vaikuttaa ja voimistaa. Ryhmän koko min. 8  Hinta 285€/hlö. Hinta sisältää kurssin,majoituksen ja ruokailut Linkkumyllyssä. Kurssille voi osallistua myös ilman majoitusta hintaan 195€/hlö.

Sanni Orasmaa on kansainvälinen jazzlaulaja, pedagogi, Green Care – ohjaaja ja motivaatiokouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus äänenkäytöstä ja esiintymisvalmennuksesta.

 

HILJAISUUS JA LEMPEYS JOOGASSA

8.-9.9.2018

la-su

Ohjaajana Taina Åkerlund-Pesonen

Luonnon keskellä mieli ja keho lepää, aistit avautuvat ja olet läsnä itsellesi. Linkkumyllyssä kauniissa maisemissa liikut turvallisesti kokeneen fysio/joogaterapeutin ohjauksessa. Saat myös yksilöllistä ohjausta. Ohjelmassa on molempina päivinä kehoa lempeästi herättävä aamujooga, meditatiivistä liikettä ulkona sekä lauantai alkuillan jooga ja hiljentyminen.

Hinta 275€/hlö (Hinta sisältää kurssin, majoittumisen ja ruokailut Linkkumyllyssä.)

AKTIIVIVIIKONLOPPU 2 Fillarilla ja meloen Mäntyharjussa

14.-16.9.2018

pe-su

Saavu junalla Mäntyharjulle. Ota mukaasi vain vaihtovaatteet ja reipasta ulkoilumieltä! Tule luontoon.

Oppaana Markku Sohlman

Pyöräile juna-asemalta Linkkumyllylle. Koe Mäntyharju-Repovesireitin lunto ja  reitin puolessa välissä, Linkkumyllyssä  saunominen, illallinen ja yöpyminen myllytilalla.

Meloen lauantaina Haukkavuoren  kalliomaalauksille ja jatkat Pikkulinnasaaren laavulle. Paluu Linkkumyllylle saunomaan ja ruokailemaan. Sunnuntaina pyöräillään takasin Mäntyharjulle.