Majoituspalvelut

Linkkumyllyssä majoitut elämyksellisesti lähellä Repoveden kansallispuistoa

Lumikki-mökkimme on myllytilan entinen karjasuoja ja Rantala tehty vanhan riihen hirsistä kodikkaaksi majapaikaksi. Kummatkin mökit ovat persoonallisia ja ympärivuoden asuttavia sekä aivan Sarkaveden rannalla. Lumikin vierestä virtaa myös pieni koski.

Lehtola sijaitsee hieman erillään muista. Siellä voit kokea ripauksen suomalasita arki-designea luonnollisessa tunnelmassa. Täällä ei ole nettiyhteyttä, mutta ulkohuussi on. Lehtola on vain kesäkäytössä.

Alueen läpi kulkeva autotie on harvaan liikennöity, mutta voi olla vaarallinen vahtimatta pikkulapsille tai koirille. Metsäpoluilla koirat voivat juosta vapaana.

Meillä majoitut lähellä Repoveden kansallispuistoa tai Mäntyharju-Repovesi-reittiä. Olemme reitin puolessavälissä.

Hyödyllistä tietoa etukäteen

  • Maksaa voit pankkikortilla tai käteisellä.
  • Lemmikit ovat kaikissa mökeissä sallittuja lisämaksusta,10€/vrk/lemmikki
  • Jos haluatte itse tehdä loppusiivouksen, toivomme että mökki, sauna, uuni, jääkaappi ja grilli ovat lähtiessänne puhtaat. Loppusiivouksen voi myös tilata Linkkumyllystä. Hinnat hinnasto sivulla.

Lisäpalvelut

LIINAVAATESETTI (lakanat ja pyyhe) 12 € / hlö

AAMIAINEN etukäteen tilattuna 14 € / hlö

MUUT ATERIAT etukäteen tilattuna sopimuksen mukaan

PÄÄTALON VANHAN RANTASAUNAN vuokra 40 € + 10 € per saunoja/ 2 tuntia ja seuraavat tunnit 20€

LOPPUSIIVOUS tilattuna Lumikki 80 €  / Rantala 70 € / Pikkumökit  40 €

KOIRAT ovat meille tervetulleita 10€/vrk/koira. Poislukien jurtta.

Mökkien varaustilanteen saat tietoon lähettämällä meille sähköpostia linkkumylly@linkkumylly.fi ja kertomalla haluamasi varausajankohdan sekä majoitteen.

Lumikki -majoitu Repoveden käynnin yhteydessä

Rantamökkimme on vuokrattavissa ympäri vuoden ja kohteistamme tilavin (kummassakin kerroksessa n. 40 m2) Se sijaitsee päätalon ja "Rantala" -mökin välissä, kauniisti aidattuna kumpaankin suuntaan yksityisyyden takaamiseksi.

Rantala- kodikas ja kompakti

Viehättävä talviasuttava mökki sijaitsee päätalosta erillään, omassa rauhassa, puhtaan Sarkaveden aurinkoisella rannalla. Yöpymismahdollisuus on kahdelle ja (+ parvella kaksi patjaa kesällä) lisäksi vuodesohva yhdelle henkilölle.

Lehtola- majoitu lähellä Repoveden kansallispuistoa

Kolmas mökkimme on vain kesäasuttava Lehtola. Se ei sijaitse rannalla vaan Mouhuntien sisäpuolella ja on erillään muista mökeistämme. Mökin koko on n.30m2m ja vuoteita alhaalla kaksi makuuhuoneessa ja ”vintillä” 2 sänkyä.


Tentsile-teltat,retroaitat ja jurtta

Yövy puussa tai retroaitassa ja koe kesän lempeä yö retkeilijän asenteella. Tentsilet ovat Linkkumyllyn kukkulalla  ja sieltä voit seurata luonnon elämää tai nähdä kuulaan tähtitaivaan ja kuulla lintujen laulun. Samalla kukkulalla on  myös viime kesän suosikki, Airi-jurttamme. Lähde joukolla liikkelle ja valitse omanlainen yöpyminen luonnon helmassa.

Retkeilijöiden retroaitat – Elsa, Marju ja Liisa UUTTA! Aamianen sisältyy yöpymisen hintaan.

Näitä pieniä mökkejä vuokraamme toukokuusta syyskuulle. Ne ovat oivallisia tilapäismajoitukseen esim. retkeilijöille tai lisätilana Rantalaan tai Lumikkiin. Mökit eivät ole rannalla, vaan rinteessä Linkkumyllyn alueen metsän puolella. Nämä voivat olla myös hyvä lisä päämökkiemme lisämajoitukseen.

Elsassa, Marjussa ja Liisassa sängyt kahdelle. Vuodevaatteet kuuluvat vuokraan, mutta lakanat ja pyyhkeet on tilattavissa erikseen. Mökeissä on sähköt ja lämmitys, varusteina kaikissa mökeissä jääkaappi, mikro, veden- ja kahvinkeittimet. Aamiainen kuuluu mökin vuokrahintaan. Se nautitaan myllytuvassamme.

Nuotiogrillipaikka on viereisen kosken partaalla. Mökkien käytössä on ekovessa; rannassa puutarhan puolella on myös WC ja suihkuhuone. Päätalon rantasaunaa voi vuokrata tilauksesta.

Osta suoraan nettikaupastamme, josta voit varata ja ostaa aittayön suoraan !

Nettikauppaan täältä

Tentsile-teltat -ekomajoitusta

Kolmiopohjaiset Tentsilet majoittavat 2 tai 3 henkilöä/teltta. Yöpyminen on elämys.”Harsokaton” läpi näet mäntyjen latvat tai tähtitaivaan juuri ennen nukahtamista. Sadesuojan voi aina vetäistä päälle, jos haluat suojan katseilta tai vesipisaroilta. Nämä voivat olla myös hyvä lisä päämökkiemme lisämajoitukseen

Teltat pystytetään valmiiksi niille varatuille paikoille. Uutta tänä vuonna on, että majoituksen hintaan kuuluu aamianen, joka nautitaan myllytuvassamme. Telttojen käytössä on ekovessa; rannassa, puutarhan puolella on myös WC ja suihkuhuone. Päätalon vanhaa rantasaunaa voi vuokrata tilauksesta.

Varaa Tentsile-majoitus suoraan nettikaupastamme!

Oletko jo kokeillut jurttaa?

Tiestikö, että meille tulee kesälle 2023 uusi jurtta! Jurttamme ovat ainutlaatuisia majoitteita. Ne ovat tehty Linkkumyllyyn tilaustyönä käsin ja  halkaisja on 5-4 metriä. Kattoikkunasta näet mäntyjen latvat ja iltataivaan. Toinen jurttamme in ilman kattoikkunaa.  Jurtta on aina kahdelle ja niissä on kamiina. Jurtan hintaan kuuluu aamiainen kahdelle ja lakanat. Käytössä on ekovessa; rannassa puutarhan puolella on myös WC ja suihkuhuone. Päätalon vanhaa rantasaunaa voi myös vuokrata tilauksesta. Jurttaan ei saa tuoda lemmikkejä.

Täällä linnun laulut ja luonnon äänet tuudittavat sinut uneen. Tämä on koettava itse.

Varaa jurtta suoraan tästä!