Majoituspalvelut

Linkkumyllyssä majoitut elämyksellisesti

Lumikki-mökkimme on myllytilan entinen karjasuoja ja Rantala tehty vanhan riihen hirsistä kodikkaaksi majapaikaksi. Kummatkin mökit ovat persoonallisia ja ympärivuoden asuttavia sekä aivan Sarkaveden rannalla. Lumikin vierestä virtaa myös pieni koski.

Lehtola sijaitsee hieman erillään muista. Siellä voit kokea ripauksen Suomalasita arki-designea luonnollisessa tunnelmassa. Täällä ei ole nettiyhteyttä, mutta ulkohuussi on. Lehtola on vain kesäkäytössä.

Alueen läpi kulkeva autotie on harvaan liikennöity, mutta voi olla vaarallinen vahtimatta pikkulapsille tai koirille. Metsäpoluilla koirat voivat juosta vapaana.

Hyödyllistä tietoa etukäteen

  • Maksaa voit pankkikortilla tai käteisellä.
  • Lemmikit ovat kaikissa mökeissä sallittuja lisämaksusta.
  • Jos haluatte itse tehdä loppusiivouksen, toivomme että mökki, sauna, uuni, jääkaappi ja grilli ovat lähtiessänne puhtaat. Loppusiivouksen voi myös tilata Linkkumyllystä.

Juhlien ja tapahtumien yhteydessä voimme käyttää satunnaisesti myös päätalon huoneita majoitukseen.

Lisäpalvelut

LIINAVAATESETTI (lakanat ja pyyhe) 12€ / hlö

AAMIAINEN etukäteen tilattuna 12 € / hlö

MUUT ATERIAT etukäteen tilattuna sopimuksen mukaan

PÄÄTALON VANHAN RANTASAUNAN vuokra 40 € + 10 € per saunoja/ 2 tuntia ja seuraavat tunnit 20€

LOPPUSIIVOUS tilattuna Lumikki 80 €  / Rantala 70 € / Pikkumökit  40 €

KOIRAT ovat meille tervetulleita 10€/vrk/koira. Poislukien jurtta.

Lumikki

Rantamökkimme on vuokrattavissa ympäri vuoden ja kohteistamme tilavin (kummassakin kerroksessa n. 40 m2) Se sijaitsee päätalon ja "Rantala" -mökin välissä, kauniisti aidattuna kumpaankin suuntaan yksityisyyden takaamiseksi.

Rantala

Viehättävä talviasuttava mökki sijaitsee päätalosta erillään, omassa rauhassa, puhtaan Sarkaveden aurinkoisella rannalla. Yöpymismahdollisuus on kahdelle ja (+ parvella kaksi patjaa kesällä) lisäksi vuodesohva yhdelle henkilölle.

Lehtola

Kolmas mökkimme on vain kesäasuttava Lehtola. Se ei sijaitse rannalla vaan Mouhuntien sisäpuolella ja on erillään muista mökeistämme. Mökin koko on n.30m2m ja vuoteita alhaalla kaksi makuuhuoneessa ja ”vintillä” 2 sänkyä.


Tentsile-teltat,retroaitat ja jurtta

Yövy puussa tai retroaitassa ja koe kesän lempeä yö retkeilijän asenteella. Tentsilet ovat Linkkumyllyn kukkulalla  ja sieltä voit seurata luonnon elämää tai nähdä kuulaan tähtitaivaan ja kuulla lintujen laulun. Samalla kukkulalla on  myös viime kesän suosikki, Airi-jurttamme. Lähde joukolla liikkelle ja valitse omanlainen yöpyminen luonnon helmassa.

Retkeilijöiden retroaitat – Elsa, Marju ja Liisa

Näitä pieniä mökkejä vuokraamme toukokuusta syyskuulle. Ne ovat oivallisia tilapäismajoitukseen esim. retkeilijöille tai lisätilana Rantalaan tai Lumikkiin. Mökit eivät ole rannalla, vaan rinteessä Linkkumyllyn alueen metsänpuolella. Nämä voivat olla myös hyvä lisä päämökkiemme lisämajoitukseen.

Elsassa, Marjussa ja Liisassa sängyt kahdelle. Vuodevaatteet kuuluvat vuokraan, mutta lakanat ja pyyhkeet on tilattavissa erikseen. Mökeissä on sähköt ja lämmitys, varusteina kaikissa mökeissä jääkaappi, mikro, veden- ja kahvinkeittimet. Aamiainen on etukäteen tilattavissa.

Nuotiogrillipaikka on viereisen kosken partaalla. Mökkien käytössä on ekovessa; rannassa puutarhan puolella on myös WC ja suihkuhuone. Päätalon rantasaunaa voi vuokrata tilauksesta.

Nyt uutta! Olemme avanneet nettikaupan, josta voit varata ja ostaa aittayön suoraan .

Nettikauppaan täältä.

Tentsile-teltat -ekomajoitusta

Kolmiopohjaiset Tentsilet majoittavat 2 tai 3 henkilöä/teltta. Yöpyminen on elämys.”Harsokaton” läpi näet mäntyjen latvat tai tähtitaivaan juuri ennen nukahtamista. Sadesuojan voi aina vetäistä päälle, jos haluat suojan katseilta tai vesipisaroilta. Nämä voivat olla myös hyvä lisä päämökkiemme lisämajoitukseen

Teltat pystytetään valmiiksi niille varatuille paikoille. Voit tilata myös aamiaisen tai aamiaiskorin etukäteen. Telttojen käytössä ekovessa; rannassa puutarhan puolella on myös WC ja suihkuhuone. Päätalon vanhaa rantasaunaa voi vuokrata tilauksesta.

Oletko jo kokeillut jurttaa?

Jurtta on ainutlaatuinen majoite. Se on tehty Linkkumyllyyn tilaustyönä ja sen halkaisja on 5 metriä. Kattoikkunasta näet mäntyjen latvat ja iltataivaan. Jurtta on kahdelle ja siinä on kamiina. Jurtan hintaan kuuluu aamiainen kahdelle ja lakanat. Käytössä on ekovessa; rannassa puutarhan puolella on myös WC ja suihkuhuone. Päätalon vanhaa rantasaunaa voi myös vuokrata tilauksesta. Jurttaan ei saa tuoda lemmkeitä.

Täällä linnun laulut ja luonnon äänet tuudittavat sinut uneen. Tämä on koettava itse.