Tervetuloa Linkkumyllyyn!

 

Majoitu ympäri vuoden

 

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa. Niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden.

Majoitusta, Kesäkahvila, Näyttelyitä ja Luontoa


Tämän vuoden kesäkausi alkaa 10.6.2017 ja silloin avautuu legendaarinen kirjakahvilamme. Designhuusseista löydät Pertti Jarlan Fingerpori-sarjakuvanäyttelyn. Samael Koveron Tapahtui Suomessa -teossarja ja Emmi Valveen  sarjakuvaelämäkerran kuvitusnäyttely ovat esillä myllytyvassa ja ulkosalla. Näyttelyihin on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu.

KAHVILA JA NÄYTTELYT  ovat avoinna  10.6. -30.8.  klo 11-17.

SEURAAVA TAPAHTUMA  Stand up -koomikko Tomi Haustola Hurjan Hauskaa Linkkumyllyssä 14.7. klo 19.

Majoituksesta ja näyttelyistä tarkemmin omissa osioissa sivustolla.

Kysy myös ruokailua, elämyspaketteja ja muita ohjelmapalveluitamme.

Tervetuloa tutustumaan!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

10.6-30.8.2017 Pertti Jarlan Fingerpori-sarjakuvanäyttely

Pertti innostui ajatuksestamme designhuussisarjakuvanäyttelystä. Suomen suosituin sarjakuva on tuttu sanallisesta kikkailustaan ja toisinaan saa todella pohtimaan, mistä kulloinkin on kyse. Mielenkiinoista näyttelyhetkeä Fingerporin parissa.

Linkkumyllyn blogi

Vipinää viikko ennen juhannusta

Viime viikon aikana on Linkkumyllyssä touhuttu urakalla; näyttelyt avautuivat, Tarjan MuotiPuodin kanssa pidettiin mukava muotinäytös ja muutama yksityistilaisuus. Vielä saimme mahtumaan myös talon maalauksen, joka piti kyllä tehdä vasta ensi keväänä. Väriä valittiin hartaasti ja tervetuloa katsastamaan ensi viikolla, millaiseksi julkisivu oikein muuttui. Ei todellakaan siksi, mitä ensin ajateltiin. Hieman valotan myös kesän näyttelyitä. Meillä […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!