Tervetuloa Linkkumyllyyn!

 

Majoitu ympäri vuoden

 

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa. Niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden.

Majoitusta ja luontoa kesät talvet, kahvila ja näyttelyt kesäisin


Majoitusta Linkkumyllyssä on ympäri vuoden Lumikki ja Rantala mökeissämme. Repovesi ja  Mäntyharjun luonto ovat hyviä lomakohteita syksyllä ja talvella. Pyöräily ja melonta ovat olleet todella suosittuja liikuntamuotoja tänä vuonna. Meiltä voit vuokrata sekä pyörät että kanootit/kajakit.

Suunnitteilla on ensi kesä, joten seuraa meitä myös facessa ja instassa. mutta hieman voidaan jo valoittaa.

Kesän näyttelyt: Mouhu 1918. Nuoren Urho Kekkosen sotakirjeenvaihdon pohjalta tehty näyttely kevään 1918 vaiheista Mäntyharjun Mouhussa. Aihe on tavattoman mielenkiintoinen ja ajankohtainen.   Taiteen moniottelijan Keitsin yllätykselliset luontohahmot pystytetään Linkkumyllyn maisemiin ja design-huussit saavat uuden sarjakuvanäyttelyn Ville Piriseltä. Hänethän palkittiin Puupäähattu-palkinnolla 2016. Näyttelyt avautuvat kesäkuun alussa.

Majoituspuolellakin kuuluu uusia uutisia! Pajulammen kukkulalle nousee viininpunainen jurtta; läpinäkyvällä katolla, hyvillä sängyillä, neljälle elämyksellinen majoite.  Jurttaa tehdään parasta aikaa ja fiilistellä voit kuvia kuvagalleriasta. Tuskin maltamme odottaa kevättä!

Kurkkaa myös tapahtuma-sivulle. Tulossa on mukavia kursseja; melonnan peruskurssi, Luonnon hoitava voima -kurssi, jossa vetäjinä  Johanna Veromaa, näyttelijä, hyvinvointivalmentaja ja henkinen kouluttaja sekä Tuula Martin, opettaja, hyvinvointivalmentaja ja henkinen kouluttaja. Ilmoittautumiset ovat jo alkaneet.

****

Majoituksesta ja näyttelyistä tarkemmin omissa osioissa sivustolla.

Kysy myös ruokailua, elämyspaketteja ja muita ohjelmapalveluitamme.

Muistattehan, että Linkkumylly on ihantellinen paikka myös ryhmille elämyksellisen kesäpäivän viettoon!

Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti nähdään pian!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

LA -SU 19. – 20.05.2018 LUONNON HOITAVA VOIMA – Löydä voimavarasi ja uskalla elää.

Linkkumyllyn blogi

Kesäisiä ajatuksia sateen ropistessa

Nyt on hyvä istahtaa koneen ääreen, kun isot vesipisarat ropisevat peltikattoon. Oikea aika  pysähtyä hetkeksi ja miettiä, mitä tänä kesänä oikein tapahtuikaan. Vauhtia on piisannut, mieleen jääviä tapahtumia, uskomattomia auringon nousuja ja laskuja sekä paljon mukavia matkailijoita. Väkeä on tullut Linkkumyllyyn ympäri maailmaa; Australiasta, Engalannista, Israelista, Venäjältä, Kouvolasta, Espanjasta, Sveitsistä, Lappeenrannasta ja  Espoosta. Eikä tuossa […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!