Tervetuloa Linkkumyllyyn!

 

 

Majoitu ympäri vuoden

Pyöräile maastossa tai sorateillä

Upeat melontareitit

Oletko jo kokeillut Tentsiele-telttaa?

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa. Niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden.

Majoitusta ja luontoa kesät talvet


Majoitusta Linkkumyllyssä on Lumikki- ja Rantala- mökeissämme ympäri vuoden. Retro-aitat, Tentsile-teltat ja jurtta majoittavat kesäaikaan matkailijoita Repoveden kansallispuiston läheisyydessä. Järvi-Suomi ja  Mäntyharjun luonto ovat hyviä lomakohteita. Melonta, patikointi ja pyöräily ovat olleet todella suosittuja liikuntamuotoja Mouhun maastoissa.

Aktiviteetteja järvillä

Upeat melontareitit; Mäntyharju-Repovesi reitti myös Hallan reittinä tunnettu ja Keisarinlähteen kierros ovat elämyksellisiä ja historiallisia vesireittejä. Meiltä voit vuokrata välineet matkalle Linkkumyllystä tai Mäntyharjun asemamakasiinin välinevuokraamosta.  Jos haluat tulla junalla, jäät vain pois Mäntyharjun asemalla, valitset kajakin vuokraamosta ja pian olet jo järvellä aloittamassa retkeäsi. Suuntaa Linkkumyllyyn esim. yhden maastoyöpymisen jälkeen ja voit varata meiltä seuraavan yöpymisen erikoisissa majoituspaikoissamme, maittavan ruokailun myllytuvassa ja tietenkin saunan. Elämyksellisesti, maatapitkin ja ainutlaatuisessa ympäristössä.  Voit myös tulla linja-autolla Vihantasalmelle ja siellä sinua odottaakin vuokraamasi kajakit ja melontaseikkailu alkaa samantien. Meillä  on myös kuljetuspalvelu, jos haluat jatkaa esim Repoveden kansallispuistoon Linkkumyllystä meloen/vaeltaen/pyöräillen, niin kuljetamme sinut takaisin juna-asemalle tai bussipysäkille..

Vuokraa kajakki, kanootti tai SUP-lauta Mäntyharjun melontakeskuksesta

Kesällä 2021 vuokrauspaikkoja on useita: Mäntyharjun rautatieaseman makasiini, Linkkumylly (14 km Repoveden kansallispuiston suuntaan), Vihantasalmi ja Pertunmaan torin kesäkahvila.

Tuomme myös melontavälineet mökille tai retken aloituspisteeseen. Hinnoista, aikataulusta ja kursseista lisää facebookissa  Mäntyharjun melontakeskus. Pisteemme ovat auki vain etukäteen sovitusti, joten varaa kalusto aina soittamalla tai meilillä.  Samalla voit kysyä myös karttoja, reittisuunnitelmia, ruokailua ja ohjattuja reissuja. Melonnan perus- ja jatkokurssi on tulossa myös tänäkin vuonna keväällä ja syksyllä.

Majoitu jurtassa ja retro-aitoissa tai Tentsilessä

Asiakkaamme  ihastuivat viime kesänä jurttaamme; läpinäkyvä katto, kamina, ainutlaatuinen tunnelma ja ihana aamiainen.  Retro-aitat ovat taasen  passeleita luonnossa liikkujille, kesäyössä matkaajille ja varsinkin kun yhdistää  yöpymiseen herkullisen aamiaiseen aamulla leivottujen sämpylöiden ja tuoreen kahvin kera. Tänä kesänä toimitamme aamiasen yöpymiskohteeseesi. Jurtan, aittojen ja Tentsilen yöpymishinnat sisältävät aamiaisen kahdelle.

Ostaa voit myös verkkokaupastamme!

Hanki  helposti netistä (Tentsile- , retro-aitta- tai jurtamajoitus sekä vuokraa kanootti , kajakki tai SUP-lauta) Muistathan, että lahjakortti on kiva lahja ystävälle, synttärisankarille tai rakkaimmalle.

Astu sisään nettikauppaamme tästä!

****

Muistattehan, että Linkkumylly on ihantellinen paikka myös ryhmille elämyksellisen kesäpäivän viettoon!

Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti nähdään pian!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

1.5.-1.10.2020 Asemamakasiinissa välinevuokraamomme

Linkkumyllyn blogi

Tietosuojaseloste 22.5.2018

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja 1.Rekisterinpitäjä Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy /Linkkumylly Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju linkkumylly@linkkumylly.fi 050 4493 002 www.linkkumylly.fi 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö Ari Soikkeli Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Akileija Oy /Linkkumylly Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju, puh.050 4493 002 linkkumylly@linkkumylly.fi 3. Rekisterin nimi  Asiakasreksisterit: Akileija Oy ja Linkkumylly Matkailurekisteri, asiakasrekisteri ja laskutustietorekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.