Tervetuloa Linkkumyllyyn!

 

 

Majoitu ympäri vuoden

Pyöräile maastossa tai sorateillä

Upeat melontareitit

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa. Niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden.

Majoitusta ja luontoa kesät talvet


Majoitusta Linkkumyllyssä on Lumikki- ja Rantala- mökeissämme ympäri vuoden. Retro-aitat, Tentsile-teltat ja jurtta majoittavat kesäaikaan matkailijoita. Repovesi ja  Mäntyharjun luonto ovat hyviä lomakohteita. Melonta, patikointi ja pyöräily ovat olleet todella suosittuja liikuntamuotoja Mouhun ympäristössä.

Upeat melontareitit; Mäntyharju-Repovesi reitti myös Hallan reittinä tunnettu ja Keisarinlähteen kierros ovat elämyksellisiä ja historiallisia vesireittejä. Meiltä voit vuokrata välineet matkalle Linkkumyllystä tai Mäntyharjun asemamakasiinin välinevuokraamosta.  Jos haluat tulla junalla, jäät vain pois Mäntyharjun asemalla, valitset kajakin vuokraamosta ja pian olet jo järvellä aloittamassa retkeäsi. Suuntaa Linkkumyllyyn esim. yhden maastoyöpymisen jälkeen ja voit varata meiltä seuraavan yöpymisen erikoisissa majoituspaikoissamme, maittavan ruokailun myllytuvassa ja tietenkin saunan. Elämyksellisesti, maatapitkin ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Meillä  on myös kuljetuspalvelu, jos haluat jatkaa esim Repoveden kansallispuistoon Linkkumyllystä meloen/vaeltaen/pyöräillen niin kuljetamme sinut takaisin juna-asemalle.

MELONTAA JA VÄLINEVUOKRAUSTA

Avasimme Mäntyharjun keskustaan viime kesänä  Linkkumyllyn välinevuokraamon Mäntyharjun rautatieaseman makasiiniin. Sieltä on kätevä vuokrata kajakit, kanootit ja SUP-laudat.  Hinnoista, aikataulusta ja kursseista lisää facebookissa. Linkkumyllystäkin voi vuokrata kajakkeja ja SUPpeja, niin kuin ennenkin. Kysy myös reittisuunnitelmia, ruokailua ja ohjattuja reissuja. Melonnan peruskurssi on tulossa myös tänäkin vuonna syksyllä.

MAJOITU JURTASSA JA RETRO-AITOISSA

Koe yöpyminen jurtassa, jossa on läpinäkyvä katto, kamina ja ainutlaatuinen tunnelma. Asiakkaamme  ihastuivat viime kesänä jurttaamme. Retro-aitat ovat passeleita luonnossa liikkujille, kesäyössä matkaajille ja varsinkin kun yhdistää  yöpymiseen herkullisen aamiaiseen aamulla leivottujen sämpylöiden ja tuoreen kahvin kera. Tänä kesänä toimitamme aamiasen yöpymiskohteeseesi.

OSTAA VOIT MYÖS NETISTÄ

Tutustu myös  nettikauppaamme, josta voit ostaa suoraan majoituksen Tentsilessä, retro-aitoissa, jurtassa ja vuokrata kanootin , kajakin tai SUP-laudan. Astu sisään nettikauppaamme tästä!

****

KESÄ 2020

-Melonnan perusteet 1, 1.-2.8.2020, täynnä
-Melontajotos Linkkumylly 1. yön taukopaikkana 22.-23.8.2020, mökkimajoitukset täynnä.
-Melonnanohjaajakurssi 28.-30.8.2020

KESÄKAHVILA
Tältä vuodelta kesäkahvilamme on jo suljettu, paitsi Linkkumyllyssä majoittuvilta asiakkailta. Ota meitä hihasta, niin pääset tekemään jäätelö-ja limppariostoksia.

-Lavarunoilta sai suuren suosion, joten se uusitaan ensi kesänä.

Kysy myös ruokailua, elämyspaketteja ja muita ohjelmapalveluitamme.

Muistattehan, että Linkkumylly on ihantellinen paikka myös ryhmille elämyksellisen kesäpäivän viettoon!

Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti nähdään pian!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

1.5.-1.10.2020 Asemamakasiinissa välinevuokraamomme

Linkkumyllyn blogi

Helmikuussa haaveillaan kesästä

Talvinen Mäntyharju on varmaankin yllätys monelle matkailijalle ja mäntyharjulaisellekin, miten upea luonto ja miten loistavat ulkoilumahdollisuudet täällä onkaan lumisena talvena. Olemme ehtineet hiihdellä Kisalan hyvinhoidetuilla laduilla. Pilkahdus auringostakin on nähty, joten lupaus keväästä on jo annettu. Päiväkin on jo pidentynyt huomattavasti. Niinpä on aika kertoa hieman tulevan kesän suunnitelmista. Avaamme kevään aikana Mäntyharjun asemamakasiiniin Linkkumyllyn […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.