Tervetuloa Linkkumyllyyn!

 

Majoitu ympäri vuoden

 

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa. Niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden.

Majoitusta ja luontoa kesät talvet, kahvila ja näyttelyt kesäisin


Majoitusta Linkkumyllyssä on ympäri vuoden Lumikki- ja Rantala- mökeissämme. Retro-aitat, Tentsile-teltat ja jurtta majoittavat kesäaikaan matkailijoita. Repovesi ja  Mäntyharjun luonto ovat hyviä lomakohteita. Pyöräily ja melonta ovat olleet todella suosittuja liikuntamuotoja tänäkin vuonna. Meiltä voit vuokrata SUP-laudat sekä pyörät että kanootit/kajakit.

Uutta kesälle 2019

MELONTAA JA VÄLINEVUOKRAUSTA

Avasimme Mäntyharjun keskustaan, asemamakasiiniin Linkkumyllyn välinevuokraamon Mäntyharjun rautatieaseman makasiiniin. Sieltä on kätevä vuokrata kajakit, kanootit ja SUP-laudat.  Hinnoista, aikataulusta ja kursseista lisää facebookissa. Linkkumyllystäkin voi vuokrata kajakkeja ja SUPpeja, niin kuin ennenkin.

MAJOITU MYÖS KESKUSTASSA

Uutta on myös Studio Mäntymetsä, keskustassa sijaitseva majoitushuoneisto; kaksi huonetta, keittiö, ruokailutila/neuvottelutila, suihku ja wc. Toimii myös pienenä kokoustilana. Mäntyharjun keskustan palvelut aivan vieressä.

KAHVILA ja NÄYTTELYT LINKKUMYLLYSSÄ avoinna vain kahtena viikonloppuna 13.-14.7. ja 27.-28.7. klo 12-16

Linkkumyllyn kesänäyttely on tänä vuonna Leila Jaskasen Herkkuhetkiä ja silmänruokaa -valokuvanäyttely, reseptejä, visuaalisia asetelmia. Valokuvamenu on katettuna Myllytuvassa. Avoinna kaikille kävijöolle 13.-14.7. ja 27.-28.7. Muina aikoina ryhmille tilauksesta. Samaan aikaan on myös kahvila avoinna ja design-huussinäyttely.

 

Uutta on myös juuri avattu nettikauppamme, josta voit ostaa suoraan majoituksen Tentsilessä, retro-aitoissa ja vuokrata kanootin , kajakin tai SUP-laudan. Astu sisään nettikauppamme tästä!

****

Majoituksesta tarkemmin omassa osioissa sivustolla.

Kysy myös ruokailua, elämyspaketteja ja muita ohjelmapalveluitamme.

Muistattehan, että Linkkumylly on ihantellinen paikka myös ryhmille elämyksellisen kesäpäivän viettoon!

Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti nähdään pian!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

15.6.-30.8.2019 Asemamakasiinissa välinevuokraamomme

Linkkumyllyn blogi

Helmikuussa haaveillaan kesästä

Talvinen Mäntyharju on varmaankin yllätys monelle matkailijalle ja mäntyharjulaisellekin, miten upea luonto ja miten loistavat ulkoilumahdollisuudet täällä onkaan lumisena talvena. Olemme ehtineet hiihdellä Kisalan hyvinhoidetuilla laduilla. Pilkahdus auringostakin on nähty, joten lupaus keväästä on jo annettu. Päiväkin on jo pidentynyt huomattavasti. Niinpä on aika kertoa hieman tulevan kesän suunnitelmista. Avaamme kevään aikana Mäntyharjun asemamakasiiniin Linkkumyllyn […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!