Tervetuloa Linkkumyllyyn!

 

Majoitu ympäri vuoden

 

Mäntyharjun luonto on kaunis ja jylhä. Metsät ja järvet mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen ja ne ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Linkkumyllyn auringonlaskut ovat vailla vertaa. Niin ovat monet vierailijamme maininneet. Vanhassa saunassamme koetut kipakat löylyt on todettu ainutlaatuisiksi. Koe vanhan myllytilan tunnelmaa ympäri vuoden.

Majoitusta, Kesäkahvila, Näyttelyitä ja Luontoa


Tämän vuoden kesäkausi alkaa 10.6.2017 ja silloin avautuu legendaarinen kirjakahvilamme. Designhuusseista löydät Pertti Jarlan Fingerpori-sarjakuvanäyttelyn. Samael Koveron Tapahtui Suomessa -teossarja ja Emmi Valveen  sarjakuvaelämäkerran kuvitusnäyttely ovat esillä myllytyvassa ja ulkosalla. Näyttelyihin on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. Olemme avoinna klo 11-17. elokuun 30. päivään saakka.

Majoituksesta ja näyttelyistä tarkemmin omissa osioissa sivustolla.

Kysy myös ruokailua, elämyspaketteja ja muita ohjelmapalveluitamme.

Tervetuloa tutustumaan!

Tapahtumat

Linkkumyllyn vuosi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia!

10.6-30.8.2017 Pertti Jarlan Fingerpori-sarjakuvanäyttely

Pertti innostui ajatuksestamme designhuussisarjakuvanäyttelystä. Suomen suosituin sarjakuva on tuttu sanallisesta kikkailustaan ja toisinaan saa todella pohtimaan, mistä kulloinkin on kyse. Mielenkiinoista näyttelyhetkeä Fingerporin parissa.

Linkkumyllyn blogi

Ihanaa, kevät!

Uskomatonta, miten kevään tulo on aina yhtä suuri yllätys. Linkkumyllyssä on ollut vipinää talviajankin, mutta nyt kun kevään merkit todella ovat ympäristössä nähtävillä, kesän valmistelut sen kun kiihtyvät. Muutaman viikon kun vielä aherramme, niin näyttelyt ja kahvila avautuvat 10.6.  Odotamme itsekin innolla kesää! Tänään on ihasteltu Lankkukosken reunamilla kasvavia voimakkaan keltaisia  rentukoita. Alku kevät on […]

Lue lisää...


Instagram

Täältä löydät kuvia Linkkumyllyn arjesta. Seuraa meitä niin pysyt kärryillä!